자유게시판

 
сочно брауни

페이지 정보

본문

Наслади се на този изключително шоколадов сет от 24 брауни с череши мини с ядки – невероятно подходящ за фестивали по всякакъв повод!

12_1_1.jpgНашето брауни ще те завоюва от раз с изобилието от топен какао, наситено смлени орехи и нефилтрирана кафява влажна захар Мусковадо.

Специфичният сладостен карамелен аромат на захарта в комбинация с плътния шоколад и ядките от орехи придават несравнимото богатство на вкуса, а текстурата е нежно крихка, както традицията изисква. Това е сладкишът ни с почти никакво брашно и изобилно шоколад! А перфектният завършек? Цяла орехова ядка, погръбната в… какао!

Поръчай с доставка в цяла София или вземи от пекарна на Take a Cake.

Състав: Ядки, мусковадо захар, натурален какао, краве масло, яйца, бяло пшенично брашно, сол (морска).

Алергените са в болд.

Хранителна стойност за 100 грама продукт: Енергийна стойност 2617.6 kJ/625.6 kcal. Мазнини: 46.4 г, от които наситени мастни киселини 16.6 г. Въглехидрати: 38.1 г, от които захари 23.8 г. Белтъци: 13.9 г. Сол: 0.2 г.

Кексчето, в което има нещо старомодно, нещо ново и нещо розовато. Голямата изненада тук е покритието на сладкиша. Тя е с млечно-кисел вкус, брауни с орехи благодарение на заквасената сметана и специалния Руби шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа покритие.

Вариант 2:
Любимото ти кексче с ванила от нежно, кремообразно тесто, което печем веднага, на място в пекарните ни, също има нещо първородно – сърце от плодова конфитюр. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно звучене на готовия кекс. Финишът е няколко щриха Ruby шоколад.

Вариант 3:
Кексчето, в което има нещо традиционно, нещо непознато и нещо розовато. Голямата изненада тук е покритието на сладкиша. Тя е с млечно-кисел вкус, благодарение на заквасената сметана и специалния червен шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи розовия си цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа покритие.